×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 587 niet laden

Groep 7 groepspagina

Hallo allemaal, welkom op de pagina van groep 7!

Even voorstellen...

Meneer Paul
Ik ben meneer Paul, 31 jaar en vol enthousiasme gestart aan het nieuwe schooljaar. Naast mijn werk op de Meerdijk ben ik zo’n 7 jaar staflid geweest bij de scouting AZG. Op sportgebied vind ik vooral basketbal en zaalvoetbal erg leuk. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geef ik les aan groep 7. Op donderdag voer ik mijn ICT-werk uit voor de Meerdijk en Stichting Leerrijk.

Als leerkracht houd ik van flink wat humor gecombineerd met een prettige werksfeer waarin iedereen samenwerkt om tot goede resultaten te komen. We gaan er een top jaar van maken!


Juffrouw Elcke
Ik ben juffrouw Elcke, 21 jaar en werk dit jaar voor het eerst op basisschool Meerdijk waar ik op donderdag les geef aan groep 7. De overige vier dagen sta ik voor de klas op een basisschool in Drunen. Daarnaast ben ik drie keer in de week te vinden op het volleybalveld, waar ik met veel plezier sport. 

In de klas creëer ik graag een gezellige, prettige en vertrouwelijke sfeer waarbij de leerlingen tot hun recht komen. Ik kijk erg uit naar komend schooljaar!

Heel veel succes en plezier in groep 7!
Meneer Paul & juffrouw Elcke